پاناکوتا:آب لیمو ۵ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری شیر پرچرب ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر خامه ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر ماست ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر شکر ۱/۲ پیمانه - ۱۰۰ گرم رنده پوست لیمو ۲ قاشق غذاخوری وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری مواد لازم برای ژله انار: آب جوش ۱/۴ پیمانه - ۶۰ میلی لیتر آب آنار ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری شکر در صورت نیاز ۱ قاشق چایخوری
نظرات این مطلب
درباره ما
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
- آرشیو لینک ها
آمار سایت
- کل مطالب : 457
- کل نظرات : 1
- افراد آنلاین : 36
- تعداد اعضا : 2
- بازدید امروز : 553
- بازدید کننده امروز : 336
- باردید دیروز : 24
- بازدید کننده دیروز : 20
- گوگل امروز : 0
- گوگل دیروز : 0
- بازدید هفته : 1119
- بازدید ماه : 1508
- بازدید سال : 6754
- بازدید کلی : 250821
کدهای اختصاصی