clipsara

بازدید :363
سه شنبه 6 مهر 1395زمان :12:06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاناکوتا:آب لیمو ۵ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری شیر پرچرب ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر خامه ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر ماست ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر شکر ۱/۲ پیمانه - ۱۰۰ گرم رنده پوست لیمو ۲ قاشق غذاخوری وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری مواد لازم برای ژله انار: آب جوش ۱/۴ پیمانه - ۶۰ میلی لیتر آب آنار ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری شکر در صورت نیاز ۱ قاشق چایخوری

نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
clipsara clipsara کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
لینک دوستان
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 457
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 2
  • بازدید امروز : 53
  • بازدید کننده امروز : 45
  • باردید دیروز : 20
  • بازدید کننده دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 140
  • بازدید ماه : 1635
  • بازدید سال : 3509
  • بازدید کلی : 247576
کدهای اختصاصی