پاناکوتا:آب لیمو ۵ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری شیر پرچرب ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر خامه ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر ماست ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر شکر ۱/۲ پیمانه - ۱۰۰ گرم رنده پوست لیمو ۲ قاشق غذاخوری وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری مواد لازم برای ژله انار: آب جوش ۱/۴ پیمانه - ۶۰ میلی لیتر آب آنار ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری شکر در صورت نیاز ۱ قاشق چایخوری
نظرات این مطلب
درباره ما
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
- آرشیو لینک ها
آمار سایت
- کل مطالب : 457
- کل نظرات : 1
- افراد آنلاین : 9
- تعداد اعضا : 2
- بازدید امروز : 352
- بازدید کننده امروز : 352
- باردید دیروز : 100
- بازدید کننده دیروز : 101
- گوگل امروز : 0
- گوگل دیروز : 0
- بازدید هفته : 522
- بازدید ماه : 1858
- بازدید سال : 15807
- بازدید کلی : 259874
کدهای اختصاصی