close
آخرین مطالب
  • هاست وردپرس تحویل آنی
  • فود کده
  • clipsara

    برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده زده همراه با شوید خرد شده تفت داده می‌شود. سپس باقلا را به ان اضافه کرده همراه با نمک و آب می‌پزند (حرارت می‌دهند). پس از انکه...

    بازدید :5076
    سه شنبه 6 مهر 1395زمان :23:53
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده زده همراه با شوید خرد شده تفت داده می‌شود. سپس باقلا را به ان اضافه کرده همراه با نمک و آب می‌پزند (حرارت می‌دهند). پس از انکه باقلا کاملا پخته و نرم شد یک تخم مرغ داخل ان شکسته و بلافاصله در ظرف را می‌گذارند تا تخم مرغ اصطلاحا ببندد. سپس ان را همراه با کته یا نان مصرف می‌کنند.


    نظرات این مطلب
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    clipsara clipsara کد امنیتی

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    لینک دوستان
    آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    • آرشیو لینک ها
    آمار سایت
    • کل مطالب : 457
    • کل نظرات : 1
    • افراد آنلاین : 1
    • تعداد اعضا : 2
    • بازدید امروز : 219
    • بازدید کننده امروز : 162
    • باردید دیروز : 257
    • بازدید کننده دیروز : 208
    • گوگل امروز : 0
    • گوگل دیروز : 0
    • بازدید هفته : 220
    • بازدید ماه : 2184
    • بازدید سال : 29721
    • بازدید کلی : 273788
    کدهای اختصاصی