close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    clipsara

    بازدید : 4717
    سه شنبه 6 مهر 1395 زمان : 23:53

    برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده زده همراه با شوید خرد شده تفت داده می‌شود. سپس باقلا را به ان اضافه کرده همراه با نمک و آب می‌پزند (حرارت می‌دهند). پس از انکه باقلا کاملا پخته و نرم شد یک تخم مرغ داخل ان شکسته و بلافاصله در ظرف را می‌گذارند تا تخم مرغ اصطلاحا ببندد. سپس ان را همراه با کته یا نان مصرف می‌کنند.

    La robe de la plus petite à la signorinelle
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 45

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
    آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 457
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • بازدید امروز : 76
  • بازدید کننده امروز : 76
  • باردید دیروز : 37
  • بازدید کننده دیروز : 38
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1060
  • بازدید ماه : 6373
  • بازدید سال : 43953
  • بازدید کلی : 237760
  • کدهای اختصاصی